Det sårbara ledarskapet – nyckeln till ökat engagemang

2024-09-25 | 08:30 - 13:00

Propell

Magasinsgatan 10, 824 45

Hudiksvall eller digitalt

Hur kan din sårbarhet skapa någon annans framgång? Vilken slags arbetsmiljö krävs i en turbulent tid? Vad gör oss engagerade egentligen?  

Charbel Gabro omfamnar vår sårbarhet som en styrka i rollen som ledare. Han ifrågasätter och skakar om och tar med oss på en resa som inte lämnar någon oberörd. Med humor, värme och en sällsynt närvaro berör han alla i lokalen. Från att ha levt i mörker till att han idag viger sitt liv åt att ge tillbaka av den andra chans han själv fick.

I en berörande föreställning om social hållbarhet belyser Charbel på ett personligt sätt hur viktigt det är att skapa en psykologiskt trygg arbetsmiljö för att vi ska kunna möta svåra utmaningar. Det är nyckeln för att låta varje individ blomstra och därmed bidra optimalt till arbetsplatsen.

Han har haft oreda inuti som blev till oreda utanför. I dag är han förebilden han själv hade behövt när han var ung. Genom fotbollen började Charbel hitta tillbaka till sig själv och insåg att det är först när man förstår sig själv som man kan börja möta andra på riktigt. Under många år har han jobbat vid olika instanser såsom skolor, behandlingshem, inom idrott och med nyanlända.

Nu reser han landet runt med en hjälpande hand, ett lyssnande öra och föreläsningar som har inspirerat och berört många – både ungdomar och vuxna. Idag anlitas han som inspiratör av stora företag som till exempel SJ, Företagarna och Max Burgers.