Innovation, demokrati och inkludering är vägen framåt

2022-11-18 | 13:00 - 14:00

Aktivitetsfabriken

Köpmanbergsvägen 1, 824 50 Hudiksvall

Hudiksvall

Anmälan

Möt Siduri Poli under Innovation Day. Siduri är en prisbelönt entreprenör, investerare och författare och hon vet hur innovation och nya tekniker måste kopplas till demokrati och inkludering om vi vill fortsätta framåt. Årets Supertalang och Framtidens Mäktigaste är bla medgrundare och chef på en av Sveriges största och viktigaste entreprenörshub, Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer. Siduri är även författare till boken “Hur du lyckas i en vit värld” – en handbok i hur man når framgång som minoritet, baserad på Siduris egna resa. Boken släpps under Bonnier Forum.

Utöver sitt engagemang på Changers Hub är Siduri affärsängel där hon investerar i flertalet företag i uppstartsfas, samt internationell Keynote speaker som föreläst för tiotusentals personer och gjort två TEDx-talks.

Siduri Poli har en bakgrund som teknikexpert för några av Sveriges största medier, samt lång historik inom start-up branschen som medgrundare och digital affärsutvecklare.

Siduri har blivit utsedd till Årets Digitala Inspiratör av IDG och CIO Sweden, Årets Supertalang inom kategorin ”Samhällsbyggarna” av Veckans Affärer, Framtidens Mäktigaste av TCO, Årets Framtidslöfte av Marknadsföreningen, Årets Uppstickare av Shortcut, med flera.

Siduri Poli är en del av programmet under Innovation Day – Idéer som förbättrar världen – läs mer och anmäl dig.