Innovation Day 2022 – Idéer som förbättrar världen

2022-11-18 | 09:00 - 15:00

Aktivitetsfabriken

Köpmanbergsvägen 1, 824 50 Hudiksvall

Hudiksvall

Anmälan

Innovation Day är tillbaka fysiskt – Idéer som förbättrar världen

Välkommen på en spännande och kostnadsfri dag för att möjliggöra innovation, nya idéer och entreprenörskap. Vi behöver alla inspireras och ständigt förbättra och sträva efter innovativa lösningar för både samhället, miljön och ekonomin. Kom och lyssna på dem som möjliggjort att världen blivit lite bättre med sina inspirerande idéer, tankar, produkter och tjänster. Oavsett om du är ett företag, startup, arbetar inom offentlig sektor, civilsamhället, akademin eller myndighet är detta event för dig.

Program

Programtiderna är preliminära och kan komma att uppdateras.

09.00
Kaffe, introduktion

09.30 – Samtal på scenen
SAMSARA Selected, ett nytt grönt tänk för modelivet & TINI, – Mindre onödigt, mer hantverk och kärlek

10.00 – Föreläsning
Josefina Sallén, Fokusområdesledare för cirkulär omställning på RISE och hon berättar om nycklarna för cirkulär omställning

paus 10.35-10.45

10.45 – Föreläsning
Noaq Flood Protection, lyssna till Sigurd Melin vd som pratar om översvämningsskydd för en global marknad

11.00 – Föreläsning
MYoroface, hör vd Ylvali Gerling berätta om hur de gick från idé till en av Sveriges hetaste scaleups

Lunch 11.30-12.30

12.30Föreläsning
Johan Granås, hållbarhetschef för Holmen Iggesund som berättar om marknadens krav allt viktigare för Iggesunds hållbarhetsarbete

13.00-14.00 – Föreläsning
Siduri Poli, prisbelönt entreprenör, investerare och författare. Talar om hur Innovation, demokrati och inkludering är vägen framåt.

14.15-15.00
Mingel och nätverkande

Moderator för dagen är Ann-Sofie Däldehög, Ann-Sofie är mångsysslare med många års erfarenhet som projektledare, föreläsare och kommunikatör, främst med fokus på jämställdhet och mångfald. Bland annat redaktör för boken Genusmedvetet ledarskap, 2012. Drivs av att utmana normer, provocera och sprida kunskap för en hållbar utveckling.

Anmäl dig här

Vill du delta endast delar av dagen? – meddela gärna om du inte önskar lunch

Ett årligt event, nionde året i rad

Innovation Day är ett årligen återkommande event fylld av inspiration, nytänkande och nätverkande. Eventet har arrangerats sedan 2013 i olika former. De senaste åren har eventet arrangerats digitalt, men nu är vi tillbaka fysiskt. Genomsnittligt deltagande per år har varit 150 personer. Innovation Day är den avslutande dagen för det veckolånga eventet Innovation Week X.